Un conductor begut, sense carnet i amb un cotxe robat, involucrat en un accident a Can Parellada

Al llarg del cap de setmana s'han produït un total de cinc accidents

Un control d'alcoholèmia dels Mossos d'Esquadra
Un control d'alcoholèmia dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
LaTorre
10 d'agost del 2020
Cap de setmana d'accidents a Terrassa. En total, se n'han produït cinc des de divendres 7 d'agost. Una de les situacions més sonades s'ha produït aquest diumenge dia 9 d'agost a Can Parellada.

Durant la jornada del diumenge, un turisme es va veure involucrat en un accident al carrer d'Amèrica. En arribar al lloc dels fets, els efectius policials van descobrir que el vehicle en qüestió era furtat i que el conductor no tenia permís per conduir. Encara més, l'infractor va donar un resultat de 0,88mg/l en la prova d'alcoholèmia, triplicant de llarg la taxa d'alcohol permesa.

D'altra banda, els dos primers van tenir lloc al llarg de la jornada de divendres, i ambdos incidents van deixar ferits lleus, que van haver de ser traslladats a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Així mateix, el dia següent, dissabte dia 8 d'agost, un motorista resultava ferit després de col·lidir amb un turisme al carrer del Renaixement, motiu pel que, posteriorment, se'l traslladava també al mateix centre hospitalari.

Finalment, el cinquè accident es va produir el mateix dissabte al carrer d'Albert Einstein. Allà un motorista va quedar ferit lleu i se'l va traslladar a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.