Un conductor begut atropella una parella i fuig del lloc a la rambla Francesc Macià

Agents de la Policia van localitzar i identificar l'infractor posteriorment

Ambulància del SEM.
Ambulància del SEM. | Martí Albesa
LaTorre
10 d'agost del 2020
Actualitzat a les 16:45h
El conductor d'un turisme va atropellar una parella aquest divendres 7 d'agost a Terrassa. Prop de dos quarts de vuit del vespre, un particular va informar la Policia Municipal de Terrassa que a l'avinguda Francesc Macià amb el carrer Tarragona s'havia produït un atropellament i que l'infractor havia fugit del lloc sense facilitar les seves dades.

A la zona de l'incident, una ambulància va atendre les dues persones ferides. Així mateix, agents del cos policial van localitzar el conductor a l'avinguda Abat Marcet. Un cop identificat, van procedir a realitzar-li la prova d'alcoholèmia estimativa, amb un resultat de 0,61 mg/l -la taxa màxima permesa és de 0,25-.

D'aquesta manera, els policies van traslladar l'infractor a la prefectura i se'l va sotmetre a nous testos d'alcoholèmia, amb un resultat de 0,62 mg/l i 0,63 mg/l.

Finalment, el conductor va quedar denunciat per fugir del lloc de l'atropellament sense facilitar les seves dades i també com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.