Terrassa compta amb tres dels 22 punts d'informació turística acreditats al Vallès Occidental

El programa facilita als establiments participants les eines necessàries per informar, orientar i acompanyar els visitants

Entrada de la biblioteca Mestre Martí Tauler
Entrada de la biblioteca Mestre Martí Tauler | RubiTV.cat
Redacció
10 d'agost del 2020
El Consell Comarcal ha treballat amb entitats públiques i privades per crear una xarxa de Punts d'Informació Turística al Vallès Occidental, entre els quals hi ha la biblioteca l'Oficina de Turisme de Terrassa i els Hotels Don Cándido i Terrassa Park. En total, a la comarca hi ha 22 establiments acreditats com a punt d'informació turística que aquest estiu estan col·laborant en la difusió de propostes per redescobrir el Vallès Occidental.

Aquest programa facilita als establiments participants les eines necessàries per informar, orientar i acompanyar els visitants durant la seva estada a la comarca, i així ajudar a millorar la qualitat de la informació turística que s'ofereix i donar reconeixement formal a la tasca d'assessorament al visitant.

Pensant en aquest estiu i en els canvis d'hàbits turístics provocats per la Covid-19, des del Consell Comarcal s'ha treballat de manera exhaustiva en la difusió de propostes per descobrir l'entorn natural, el patrimoni i la gastronomia del Vallès Occidental.

Els altres punts acreditats com a punt d'informació turística a la comarca són els restaurants Cal Pupinet, Can Campanyà i Ca l'Esteve de Castellbisbal; el restaurant Can Vinyers de Matadepera, l'allotjament rural Masia Casajoana de Rellinars, la biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí; el restaurant La Pastora de Vacarisses, l'Aula de natura La Muntada de Sant Llorenç Savall, la biblioteca Safareig i el Servei de Turisme de Sabadell, la biblioteca de Sentmenat, la biblioteca i el restaurant El Casal, de Vacarisses; el restaurant Cal Taiet d'Ullastrell, la biblioteca de Castellar, l'OAC de Barberà i la biblioteca de Viladecavalls.

També s'ha acreditat el restaurant Cal Carter de Mura, que tot i que és al Bages, per proximitat amb el Vallès Occidental també col·labora en aquesta tasca d'informació turística.