Societat

Inicien les obres de manteniment a diversos camins d'Ullastrell

El projecte forma part del programa de prevenció d'incendis

per LaTorre, Ullastrell | 8 d'agost de 2020 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

A Ullastrell s'han iniciat les obres de manteniments dels camins de gestió municipal, tal com ha avisat l'Ajuntament aquest dimecres 5 d'agost. Des de l'alcaldia del municipi informen que les accions es portaran a terme a diversos indrets, on l'objectiu és, depenent del cas, fer obres de desbrossa, millora del ferm o canalització de les aigües pluvials.

Les obres es faran al Camí del Bolet, Camí Ral, Camí d'accés a la Font del Comú, Camí de les Pegueres, Camí de Can Font, Camí de Can Costa i Camí de la Mula. Així mateix, des del govern del poble avisen que es poden provocar talls puntuals del trànsit de vehicles. A més, demanen a la població extremar precaucions en el pas per aquests camins.L'Ajuntament també ha explicat que part d'aquest projecte s'emmarca també dins del programa de prevenció d'incendis, i que el cost total de les accions que es portaran a terme és de 13.866,12 euros.

 

Participació