Dos conductors denunciats per conduir sense permís a Terrassa en les últimes 24 hores

A més a més un dels vehicles no disposava d’assegurança

LaTorre
04 d'agost del 2020
La Policia Municipal de Terrassa va immobilitzar durant el dia d’ahir dos vehicles per manca de documentació. Els dos conductors que van ser sancionats en llocs i moments diferents, van ser sancionats per conduir sense permís de conduir.

El primer cas va tenir lloc a la carretera de Martorell a les 17.42 h. Uns agents van poder comprovar amb el Servei Català de Trànsit, que el conductor no havia obtingut mai el carnet de conduir. El seu vehicle va quedar immobilitzat fins que unes hores després es va presentar un conductor habilitat per emportar-se'l.

Per altra banda, el segon cas va succeir al carrer de l'Alguer quan una dotació de la Policia Municipal va aturar un vehicle i van poder comprovar que el conductor tampoc havia obtingut mai el carnet de conduir. En aquest cas, a més de la denúncia per circular sense permís, els agents van cursar una segona denúncia perquè el vehicle no disposava de l'assegurança obligatòria i el vehicle va quedar immobilitzat.

A més, la Policia Municipal va denunciar al voltant de les 20.30 h, una persona al carrer de Sant Genís per no dur la mascareta posada, incomplint les normes imposades per les autoritats per evitar el contagi de coronavirus.