Setanta nous voluntaris s'incorporen a la campanya de prevenció del coronavirus a Terrassa

L'acció s'impulsa des de Creu Roja i l'Ajuntament de Terrassa

Voluntaris de la Creu Roja.
Voluntaris de la Creu Roja. | Aj. Terrassa
LaTorre
04 d'agost del 2020
Una setantena de nous voluntaris s'han incorporat a la Creu Roja de Terrassa per formar part de la campanya de difusió per la prevenció contra la Covid-19 en l'espai públic. L'Ajuntament, a través del Punt del Voluntariat, ha derivat el voluntariat a Creu Roja per tal de tirar endavant la campanya de difusió en l'espai públic de les mesures de seguretat contra el coronavirus.

Tal com expliquen fonts de l'Ajuntament, l'objectiu és rebaixar la transmissió del virus. L'acció s'ha iniciat fa tot just una setmana, i l'han tirat endavant Creu Roja, l'Agrupació de Defensa Forestal i els Agents per a la Convivència municipals.

El Punt del Voluntariat ha contactat via telemàtica amb les 483 persones que formen part de la bossa de voluntariat ciutadà. Aquesta la va crear l'Ajuntament durant les primeres setmanes de l'estat d'alarma, i ara estan formant aquest grup de gent com a promotors comunitaris en salut, de la mà de Creu Roja.

De la mateixa manera, afirmen que el que es busca és capacitar-les en aquest àmbit concret de voluntariat, que inclou tasques relacionades amb l'atenció, la cura i la promoció de la salut, així com una part específica sobre les mesures de prevenció al contagi de la Covid-19.

Des del govern de la ciutat, afirmen voler agrair la tasca feta des de les entitats així com de totes les persones voluntàries que estan participant durant aquests mesos en la millora de la situació sanitària a la ciutat a través de diferents accions.