DADES Terrassa registra més de 100 nous positius de Covid-19 durant el cap de setmana

Actualment hi ha sis persones ingressades per coronavirus als hospitals de la ciutat

Gent amb mascareta al centre de Terrassa
Gent amb mascareta al centre de Terrassa | Adrià Costa
Sergi Baixas
03 d'agost del 2020
Actualitzat el 11 de juny del 2021 a les 12:03h
Terrassa continua a nivell 2 de gravetat en l'escala de 5 nivells de control epidemiològic establerta per la Generalitat. La ciutat vallesana es manté en el punt "brots controlats o casos esporàdics limitats" acompanyada d'una tendència a l'alça constant en els darrers dies, segons les dades publicades per CatSalut.

Fa dues setmanes, Terrassa havia registrat un total de 50 casos positius. En els últims set dies, 168; amb un important repunt durant aquest cap de setmana que n'ha sumat 102 casos més al marcador total. Així doncs, actualment, des de l'inici de la pandèmia, Terrassa suma un total de 2.247 persones diagnosticades amb la Covid-19 i 17.531 casos sospitosos. Per tant, a dia d'avui, la taxa estandarditzada de contagis per cada 10.000 ciutadans a la ciutat és de 103,74 (4 punts més que fa una setmana), en una població de 220.556 habitants. 

L'alcalde Jordi Ballart també ha apuntat que actualment hi ha un total de sis pacients ingressats als hospitals de la ciutat per coronavirus, una de les quals es troba a la Unitat de Cures Intensives. Ballart reclaca seguir el mètode "3M" per lluitar contra el contagi: mascareta, rentat freqüent de mans i mantenir els metres de distància de seguretat.