mobilitat

​A partir de dilluns la zona blava tornarà a ser de pagament a Terrassa

Enguany s'ha mantingut l’activitat de la zona blava els dies en què es preveia una major necessitat d’aparcament de rotació

per LaTorre, Terrassa | 21 d'agost de 2020 a les 09:00 |
La zona blava serà gratis durant l'agost. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els parquímetres de la zona blava de Terrassa estan desconnectats a tota la ciutat entre el 2 i el 23 d’agost, ambdós inclosos. Els darrers anys, s’ha detectat que la ciutadania ha diversificat els seus períodes de vacances, fet que fa que l’activitat comercial sigui elevada durant els primers i els últims dies d’agost i, en conseqüència, la demanda d’aparcament es mantingui en nivells molt similars a la resta de l’any.

Per aquest motiu, es manté l’activitat de la zona blava els dies en què es preveu una major necessitat d’aparcament de rotació.


Davant la situació d'emergència sanitària a causa de la Covid-19 i la previsió que l'activitat econòmica i comercial es reactivi, que s'incrementi l'ús del vehicle privat a conseqüència de les mesures de distanciament i que part de la població redueixi el seu període de vacances per les mesures de flexibilització i expedients de regulació temporal d'ocupació, s’han reajustat els períodes de tancament a tres setmanes a l'agost (del 2 al 23 d'agost).
 

 

Participació