​A partir de dilluns la zona blava tornarà a ser de pagament a Terrassa

Enguany s'ha mantingut l’activitat de la zona blava els dies en què es preveia una major necessitat d’aparcament de rotació

La zona blava serà gratis durant l'agost.
La zona blava serà gratis durant l'agost. | Cedida
LaTorre
21 d'agost del 2020
Els parquímetres de la zona blava de Terrassa estan desconnectats a tota la ciutat entre el 2 i el 23 d’agost, ambdós inclosos. Els darrers anys, s’ha detectat que la ciutadania ha diversificat els seus períodes de vacances, fet que fa que l’activitat comercial sigui elevada durant els primers i els últims dies d’agost i, en conseqüència, la demanda d’aparcament es mantingui en nivells molt similars a la resta de l’any.

Per aquest motiu, es manté l’activitat de la zona blava els dies en què es preveu una major necessitat d’aparcament de rotació.

Davant la situació d'emergència sanitària a causa de la Covid-19 i la previsió que l'activitat econòmica i comercial es reactivi, que s'incrementi l'ús del vehicle privat a conseqüència de les mesures de distanciament i que part de la població redueixi el seu període de vacances per les mesures de flexibilització i expedients de regulació temporal d'ocupació, s’han reajustat els períodes de tancament a tres setmanes a l'agost (del 2 al 23 d'agost).