Dos accidents de trànsit amb ferits en menys de dues hores a Terrassa

En els dos casos algunes de les víctimes han estat traslladades a un centre hospitalari

Redacció
30 de juliol del 2020
Dos accidents de trànsit han tingut lloc aquest dimecres 29 de juliol a Terrassa. En els dos casos hi ha hagut ferits i les víctimes han requerit ser traslladades a un centre hospitalari. Ambdós accidents s'han produït en menys de dues hores.

El primer d'ells ha tingut lloc prop d'un quart de dotze del migdia, al carrer de Navas de Tolosa, amb el carrer de Joan Mompeó. A aquella hora, el 112 ha informat d'un requeriment del 061 per un accident de trànsit a conseqüència del qual els vehicles implicats estaven ocupant la via.

Al lloc dels fets s'ha traslladat una unitat policial per tal de realitzar tasques de regulació del trànsit. A la col·lisió s'han vist implicats tres cotxes. Una de les persones ha estat atesa pels sanitaris de l'ambulància que ha acudit a la zona, i posteriorment l'han traslladat a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Dues hores més tard, a la una del migdia d'aquest dimecres, el 112 ha informat que al carrer de Cervera, amb el carrer de Reus, s'havia produït un accident de trànsit amb ferits, i que els vehicles estaven ocupant la via. Allà s'han traslladat una unitat policial i una ambulància. Els sanitaris han atès a la conductora d'un dels vehicles, i l'han traslladat a l'Hospital de Terrassa. Així mateix, han quedat estacionats a la via i s'ha restablert el trànsit.