Terrassa incorpora 17 nous agents de la Policia Municipal

Amb els nous efectius la ciutat ja compta amb 235 agents però segons Ballart la xifra òptima serien 250

Nous agents que s'incorporen a la Policia Municipal de Terrassa.
Nous agents que s'incorporen a la Policia Municipal de Terrassa. | Rafel Casanova BCF
LaTorre
30 de juliol del 2020
Actualitzat a les 19:01h
Aquest dijous al matí, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor de Seguretat, Xavier F. Rivero, han presentat els 17 nous agents que estan a punt de finalitzar la seva formació i s’incorporaran a l'agost a la Policia Municipal de Terrassa.

Dels 44 nous agents seleccionats 27 ja eren policies en altres municipis o provenien dels Mossos d’Esquadra, per la qual cosa ja es troben de servei actiu a la ciutat. Faltaven, doncs, els 17 agents que avui s'han presentat. L’acte ha tingut lloc al Camp de tir de precisió de Terrassa. 

Ballart ha destacat que "avui és un dia important, perquè la Policia Municipal té una funció primordial en una societat democràtica i, per tant, en aquest Ajuntament pensem que cal seguir incrementant els seus efectius". Per l'alcalde, l'objectiu és tenir "una Policia moderna, eficaç i, sobretot, propera a la ciutadania".

Amb les noves incorporacions Terrassa tindrà 235 agents, tot i que la xifra òptima segons Ballart seria arribar als 250 efectius. En aquest sentit, l'alcalde també ha aprofitat per reclamar un esforç al Govern de la Generalitat en relació a la nova promoció de Mossos d'Esquadra.

"Demanem més presència de Mossos a Terrassa, una demanda de fa molts anys. No veiem massa presència al carrer les últimes setmanes, els últims mesos, que és quan més ho necessitem, i la ciutadania així ho reclama", ha apuntat.