Denunciat per conduir quintuplicant la taxa d'alchol permesa i parlant pel mòbil

Un altre conductor ha quedat denunciat per circular a gran velocitat i donar positiu a la prova d'alcoholèmia

LaTorre
30 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:46h
Dos conductors han quedat denunciats per donar positiu en la prova d'alcoholèmia aquest dimecres dia 29 de juliol a Terrassa. Un d'ells ha arribat a quintuplicar la taxa d'alcohol permesa. En aquest cas, els fets s'han produït a dos quarts de nou del vespre al carrer de Salou, amb el carrer de les Borges Blanques.

Prop d'aquella hora, una dotació policial en servei ha advertit un turisme que circulava de manera incorrecta mentre el conductor manipulava el seu telèfon mòbil. Un cop els agents l'han aturat, l'infractor s'ha sotmès a les proves d'alcoholèmia. El resultat ha estat d'1,21 mg/l i 1,14mg/l. Per aquest motiu, l'individu ha quedat denunciat i la policia l'ha traslladat a les diligències policials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Unes hores abans, a dos quarts de set d'aquest dimecres, una altra dotació policial ha advertit al carrer Soler i Diffent, amb el carrer Pintor Sorolla, un vehicle circulant a gran velocitat i fent derrapades. Els agents l'han aturat i l'han sotmès a la prova d'alcoholèmia, amb un resultat positiu de 0,60mg/l.

Posteriorment, a la prefectura, l'individu ha donat un resultat positiu de 0,57mg/l en les proves amb l'etilòmetre evidencial. El conductor ha quedat denunciat i se l'ha traslladat a diligències policials per un presumpte delicte d'atemptat contra la seguretat del trànsit. De la mateixa manera, el seu vehicle ha quedat immobilitzat.