El Centre Cultural Terrassa presenta la programació per la tardor 2020

La nova temporada acull algunes de les propostes cancel·lades a causa de la crisi sanitària

Kibbutz Company.
Kibbutz Company. | Centre Cultural Terrassa
LaTorre
30 de juliol del 2020
Actualitzat a les 16:55h
Després dels mesos de confinament on sectors com la cultura s'han vist greument afectats, el Centre Cultural Terrassa ha anunciat aquest dijous 30 de juliol la programació per la temporada de tardor d'enguany.

Tal com expliquen, els espectacles i concerts programats pels darrers mesos van haver de ser cancel·lats o posposats. Amb la represa de la nova temporada, algunes d'aquestes actuacions han pogut fer-se un lloc en el nou calendari, com és el cas del musical Annie o el concert dels Manel.

D'altra banda, la fundació també ha anunciat que s'han pres totes les mesures de prevenció contra la Covid-19, per tal que qualsevol activitat es pugui tirar endavant sota les directrius de les autoritats sanitàries. Així mateix, han afirmat estar preparats per reaccionar en funció de com evolucioni la pandèmia.

En l'anunci de la nova programació el Centre Cultural Terrassa també ha volgut agrair la comprensió d'aquelles persones que tenien entrades i les han hagut de canviar o comprar-ne de noves. Encara més, des de la institució han fet una menció al "públic habitual", i han afirmat tenir "moltes ganes i il·lusió" per la represa de l'activitat.

Finament, des de la fundació han volgut destacar que el nou programa és una mostra de les "ganes de cultura que tots plegats tenim", i que amb aquest pretenen oferir una gran varietat d'espectacles per a tots els públics.

La temporada s'obrirà el proper cinc de setembre amb el musical Dumbo. Entre alguns dels artistes que pujaran a l'escenari del Centre Cultural hi ha el Mag Lari, Jorge Blass, Blaumut, la Kibbutz Company, Carles Sans o el violinista Strad. Consulta aquí tota la programació.