Esports

Constituït el Comitè Organitzador del Mundial d’Hoquei Herba Femení a Terrassa

La competició es disputarà al 2022 i l'organitzen l'Ajuntament junt amb la ciutat holandesa, Amstelveen

per LaTorre, Terrassa | 29 de juliol de 2020 a les 17:00 |
Terrassa acollirà el proper Mundial d'Hoquei Femení al 2022. | Federació Catalana de Hockey
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Comitè Organitzador del mundial d'hoquei femení 2022 a Terrassa s'ha constituït aquest dimarts 28 de juliol. Aquesta és una competició organitzada de forma conjunta per les ciutats d'Amstelveen (Holanda) i Terrassa, i es disputarà entre els dies 1 i 17 de juliol de 2022, fet que va anunciar el Comitè Executiu de la Federació Internacional de Hockey (FIH) el passat mes de novembre.

L'organització està formada per representants de l'Ajuntament de Terrassa, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consejo Superior de Deportes, les federacions espanyola i catalana d'hoquei i els clubs d'aquest esport de la ciutat. I tal com indiquen, la constitució del comitè organitzador és el primer pas en el procés d'elaboració del programa d'accions i actuacions previstes a la ciutat com a coorganitzadora del Mundial.


Durant la reunió constitutiva, celebrada de manera telemàtica, s'han establert els calendaris de futures reunions i s'ha determinat el funcionament d'aquest grup de treball que coordinarà administracions, federacions i clubs d'hoquei amb l'objectiu d'afrontar el repte d'acollir el Mundial femení.

En representació de l'Ajuntament de Terrassa, Isaac Albert, tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la ciutat, ha afirmat durant la reunió que aquesta competició "suposarà una eina de projecció internacional molt potent per a la ciutat". En la mateixa línia, el regidor d'Esports, Miguel Angel Moreno, ha donat suport a les paraules d'Albert i ha afegit que amb l'acte de constitució "Terrassa entra en la fase definitiva per a l'organització del Mundial" i que busquen celebrar un esdeveniment "d'aquesta exigència amb totes les garanties d'èxit".


D'aquesta manera, Terrassa acollirà un Mundial per primera vegada després de ser la seu de la competició de l'hoquei durant els Jocs Olímpics de 1992 i d'acollir la celebració de la Champions Trophy l'any 2006.

 

Participació