Tres accidents de trànsit amb ferits, en menys de 24 hores a Terrassa

En els tres casos les perones van requerir atenció mèdica a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa

LaTorre
28 de juliol del 2020
Tres accidents de trànsit amb fets han tingut lloc aquest dilluns 27 de juliol a Terrassa. Un d'ells s'ha produït prop de les vuit del vespre, entre una motocicleta i un turisme. Un particular ha informat que a la carretera Montcada, amb el carrer Colom, dos vehicles havien xocat i el motorista es trobava ferit. 

Al lloc dels fets s'han traslladat una unitat policial i una dotació del SEM, que ha atès a la víctima i l'ha traslladat a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. Durant la identificació d'ambdós vehicles, els agents van comprovar que tant el turisme com a motocicleta tenien la ITV caducada, motiu pel qual van ser sancionats. 

Unes hores abans, a vuit del matí d'aquest dilluns es produïa el primer accident del dia. En aquest cas, la persona ferida també era un motorista. La central de trànsit dels Mossos d'Esquadra ha informat que a la carretera d'Olesa el conductor d'una motocicleta s'havia fet mal. Al lloc va traslladar-se una unitat policial i dues ambulàncies, que van atendre la víctima i la van traslladar a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. 

Una altra persona ha quedat ferida després de patir un accident al carrer de Joaquin Costa, amb el carrer de Ricardo Caro. L'incident s'ha produït prop de dos quarts de vuit d'aquest dilluns. A la zona indicada s'ha traslladat una dotació policial i una ambulància, que ha atès al conductor ferit i l'ha traslladat també a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. Finalment, els agents han fet l'informe tècnic de l'accident i han obert una acta per anomalies en la senyalització de la zona.