Ensurt al barri de Ca n'Anglada per l'enfonsament del terra d'un habitatge

En el moment del fets, a l'interior no hi havia ningú

LaTorre
28 de juliol del 2020
Actualitzat a les 19:00h

Un enfonsament del terra d'un habitatge s'ha produït aquest diumenge dia 26 de juliol a Terrassa. Els fets han tingut lloc al carrer Sant Damià, amb el carrer Santa Marta, on a les quatre de la tarda un avís als Bombers ha informat que el balcó d'un primer pis havia cedit. Al lloc s'hi han traslladat una unitat policial i tres dotacions de bombers.

En arribar, els agents han comprovat que s'havia enfonsat el terra del menjador del primer pis de la casa, i no només el balcó. Immediatament, la policia local ha procedit al desallotjament de l'habitatge afectat i el del costat, i s'ha donat avís a l'arquitecte municipal. De la mateixa manera, s'ha localitzat el propietari, que també era el titular de l'habitatge del costat. Ell mateix ha confirmat que en el moment de l'accident no hi havia ningú a l'interior.

Posteriorment, el sotsinspector de Bombers ha realitzat una primera valoració i ha informat que la runa que havia caigut de l'habitatge en qüestió s'havia acumulat a la teulada de la casa del costat, que formava part de la mateixa estructura, i que existia el risc que el pes de tota la runa acumulada fes cedir també la teulada veïna.

L'arquitecte municipal ha coincidit amb aquesta primera valoració, i després de desallotjar temporalment a la família resident a l'habitatge afectat, ha donat l'ordre de precintar ambdues cases.