La Quitxalla tanca després de 50 anys

L'equip de la llar d'infants s'acomiada de les famílies

LaTorre
27 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:51h
La llar d'infants Quitxalla tanca les portes definitivament aquest mes de juliol.

Per a les persones que formem part de l'equip de Quitxalla aquesta notícia, inesperada i sobtada, ens costa d'entendre i ens fa mal. Ens dol el fet i la manera com s'ha portat a terme. Dit això, volem agrair a tantes i tantes famílies, la confiança que ens heu demostrat, deixant-nos els vostres fills a l'escola, durant tants anys.

Al llarg d'aquest gairebé mig segle, hem procurat que a la nostra llar, els infants fossin feliços i se sentissin estimats, ha estat sempre, el nostre principal objectiu. Si a més a més, els hem ajudat a ser autònoms, a confiar en ells mateixos, a aprendre a respectar-se i a compartir, ens sentim més que satisfetes.

A vosaltres, famílies, mares i pares, hem procurat que us sentíssiu a gust dins la nostra escola, confiats i tranquils. Hem volgut acompanyar-vos en l'educació dels vostres fills i filles, compartint les petites angoixes o pors, que us han anat sorgint en el dia a dia.

Malgrat que Quitxalla tanca les portes, els nostres cors restaran oberts, guardant i acollint la gran estima que hem rebut durant aquests anys.

Ha estat un gran plaer i orgull, formar part de la llar d'infants Quitxalla.

Us trobarem molt a faltar!
Una abraçada infinita!

L'Equip de Quitxalla