coronavirus

Aquests són els guanyadors de la VIII edició del concurs d’Instagram de la Fira Modernista virtual de Terrassa

Enguany s'han presentat al concurs un total de 605 fotografies sota l’etiqueta #firamodernistatrs2020

per LaTorre, 27 de juliol de 2020 a les 13:00 |
Fotografia guanyadora de la categoria Records de la Fira per Sònia Caparrós | Sònia Caparrós
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un total de 605 fotografies es van presentar a la VIII edició del concurs d’Instagram de la Fira Modernista virtual de Terrassa que es va celebrar entre els dies 8 i 17 de maig. L'entrega de premis de les imatges penjades a la popular xarxa social sota l'etiqueta #firamodernisttrs2020, va tenir lloc aquest divendres 24 de juliol a la Masia Freixa.
  El jurat dels premis, format per Terrassa Turisme i la Fira Modernista de Terrassa, va seleccionar un total de tres imatges guanyadores: una relacionada amb el patrimoni modernista de Belén Pérez Mourón; un altre al voltant dels Records de la Fira de Sònia Caparrós Lleonart; i una fotografia vinculada a la celebració de la Fira des de casa d'Albert Bo Garriga. Com a premi, les persones guanyadores en cada categoria ha rebut un lot de productes del Mercat de la Independència, un lot de productes de l'empresa Sanmy, una samarreta viatgera de Samarretes i un lot de productes de Terrassa Turisme.


Durant l'acte, el regidor de Turisme, Pep Forn, ha volgut destacar l’alt nombre de participants i la qualitat de les fotografies que s’han presentat a un concurs que ha ajudat a fer promoció de l’oferta turística de la ciutat i de la Fira Modernista a través de les xarxes socials.


 

Participació