MútuaTerrassa i el Gremi d'Hostaleria signen un acord de col·laboració

El pacte permet oferir a tots els agremiats assegurances amb avantatges especials

El president del Gremi d'Hostaleria de Terrassa, Xavier Gómez, i el director comercial de MútuaTerrassa, Sebastià Broto, en la formalització del pacte de col·laboració.
El president del Gremi d'Hostaleria de Terrassa, Xavier Gómez, i el director comercial de MútuaTerrassa, Sebastià Broto, en la formalització del pacte de col·laboració. | MútuaTerrassa
LaTorre
27 de juliol del 2020
Actualitzat a les 12:29h
El Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca i l'asseguradora MútuaTerrassa han signat recentment un acord de col·laboració. L'objectiu del pacte és oferir a tots els agremiats productes asseguradors amb condicions especials de contractació, i romandrà vigent fins a finals d'aquest any 2020.

Tal com expliquen des de MútuaTerrassa, amb aquest acord es comprometen a facilitar-los els serveis dels diferents rams que comercialitzen amb avantatges especials. La formalització d'aquesta nova col·laboració l'han dut a terme el president del Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca, Xavier Gómez Ferbel, i el director comercial de l'Asseguradora MútuaTerrassa, Sebastià Broto Sumalla.