Crema un vehicle a Terrassa i la policia avisa al seu expropietari, que encara constava als papers

L'actual propietari i conductor del turisme ha marxat del lloc dels fets

LaTorre
24 de juliol del 2020
Un cotxe s'ha trobat cremant aquest dijous 23 de juliol a Terrassa. Els fets s'han produït prop de dos quarts de cinc de la tarda, quan al carrer d'Orà amb Ronda Ponent una dotació policial en servei ha advertit un vehicle cremant a la via pública. En arribar al lloc, els agents han donat avís als Bombers, que hi han enviat una unitat.

Mentre esperaven la seva arribada, la unitat policial ha realitzat tasques de regulació del trànsit. La ronda de Ponent en direcció sud ha quedat tallada, així com el pont del carrer de Pablo Iglesias. Així mateix, els mateixos agents han intentat sufocar el foc amb un extintor, sense èxit. Un cop la dotació de bombers ha apagat l'incendi, una grua ha procedit a retirar el vehicle i els agents han avisat a Eco-Equip per tal que es fessin càrrec de les restes del vehicle.

Sorprenentment, el conductor del turisme havia marxat del lloc dels fets i tornat al cap d'una estona. Per aquest motiu, la policia s'ha posat en contacte amb la persona que constava com a propietària del vehicle, que ha declarat que l'havia venut feia dues setmanes a través d'una gestoria.