El Terrassa es queda a les portes de Segona B després d'empatar contra l'Hospitalet

Els de Xavi Molist es queden a Tercera després de perdre els punts del partit decisiu contra L'Hospitalet

Partit entre el Terrassa FC i l'Hospitalet.
Partit entre el Terrassa FC i l'Hospitalet. | Jordi Ballart
LaTorre
25 de juliol del 2020
Actualitzat el 27 de juliol a les 10:27h
No ha pogut ser. El Terrassa s'ha tornat a quedar a les portes de l'ascens a Segona B i tornarà a jugar una temporada més a Tercera Divisió. Després de derrotar a l'Europa dissabte passat a la semifinal de les eliminatòries a quatre per certificar l'ascens, els de Xavi Molist s'han endut un gerro d'aigua freda en empatar contra L'Hospitalet al partit decisiu, disputat aquest dissabte al Municipal de Badalona.

Tot i un gol de Sergi Arranz en el minut 89 de partit els egarencs s'han quedat sense poder gaudir de l'acens a la nova categoria. En un partit a porta tancada disputat exepcionalment al Municipal de Badalona, els egarencs no han pogut superar l'Hospitalet. "Hem lluitat fins el final i no ha pogut ser, se'ns ha escapat el somni de jugar a Segona B", ha fet saber el club a les xarxes. 

L'equip ha rebut un gran suport dels aficionats en sortir de l'estadi egarenc a mitja tarda quan centenars d'aficionats s'han aplegat per donar suport i ànims als jugadors. L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, no s'ha volgut pedre el partit i ha assistit al Municipal de Badalona.