El nombre de persones denunciades per no portar mascareta a Terrassa segueix creixent

S'han posat dues noves denúncies i s'ha advertit a un grup de gent per no respectar les mesures de seguretat de la Covid-19

Gent amb mascareta al centre de Terrassa.
Gent amb mascareta al centre de Terrassa. | Adrià Costa
LaTorre
23 de juliol del 2020
Aquest dimecres dia 22 de juliol s'han denunciat dues persones més a Terrassa per no portar mascareta. El nombre de denúncies a la ciutat ha superat ja les 70 i són diverses les actuacions que la policia local fa cada dia per advertir a grups de persones per no respectar la llei de la Generalitat que obliga a portar mascareta pel carrer.

En concret, durant la jornada d'aquest dimecres, els agents han realitzat una intervenció prop de tres quarts de nou del vespre, al carrer de Sant Crispí, amb el carrer de la Mare de Déu del Socors. Un particular ha informat que al lloc hi havia un grup de persones a l'exterior d'un establiment sense dur la mascareta posada.

Segons fonts policials, en arribar els agents les persones allà reunides duien totes la mascareta, excepte una. L'infractor ha quedat denunciat per no respectar la normativa. Minuts després, al carrer de Ferran Casablancas, amb el carrer de Clara Campoamor, es va posar una nova denúncia a una persona que tampoc duia la mascareta obligatòria a la via pública.