Noves denúncies per no portar mascareta a Terrassa

Una persona denunciada i quatre grups advertits per no respectar les mesures de seguretat de la Covid-19 en les últimes 24 hores a la ciutat

Gent amb mascareta al centre de Terrassa.
Gent amb mascareta al centre de Terrassa. | Adrià Costa
LaTorre
22 de juliol del 2020
Actualitzat a les 19:25h
Les denúncies interposades a Terrassa per no portar mascareta han escalat fins a 72. Aquest dimarts dia 21 de juliol la policia local ha realitzat noves actuacions i una persona ha estat denunciada, mentre que quatre grups han quedat advertits per no respectar la llei de la Generalitat que obliga a dur mascareta pel carrer.

El primer incident ha tingut lloc prop de les nou del matí d'aquest dimarts, quan un particular informava que a la carretera Montcada, amb l'avinguda de les Glòries Catalanes, hi havia una persona sense la mascareta posada. En arribar, la dotació policial ha demanat la documentació de l'infractor, que s'ha negat a donar-la. Finalment, la persona ha estat identificada i denunciada per no portar mascareta.

Pel que fa als advertiments a grups de gent, se n'han realitzat quatre. El primer d'ells s'ha produït prop de dos quarts de set de la tarda d'aquest dimarts. Dos particulars han avisat de la presència d'un grup molt nombrós al carrer Ferran Casablancas, amb la plaça Rosa Turu. Al lloc s'hi ha traslladat una unitat policial, que en arribar han pogut veure com els individus reunits es posaven la mascareta en advertir la seva presència. Els agents els van informar de les conseqüències sanitàries i administratives de no seguir les directrius sanitàries i van quedar advertits.

De la mateixa manera, s'ha realitzat un advertiment similar a un grup de persones, prop de les nou del vespre de la mateixa jornada, al carrer del Puigmal, amb l'avinguda del Vallès. Finalment, mitjançant el sistema de megafonia de vehicles patrulla, s'ha advertit a un grup de persones que es trobava al carrer de Gabriel Querol, amb la rambla d'Ègara; així com a un altre grup de persones que es trobaven a la plaça del Primer de Maig, a les deu de la nit d'aquest dimarts.