Un motorista, denunciat a Terrassa per conduir drogat, saltar-se dos semàfors i parlar pel mòbil

L'infractor va donar positiu en marihuana i en cocaïna

Un Policia Municipal de Terrassa, en moto.
Un Policia Municipal de Terrassa, en moto. | Joaquim Albalate
LaTorre
22 de juliol del 2020
Actualitzat a les 19:23h

Un motorista va ser denunciat aquest dimarts a Terrassa per no respectar dos semàfors en fase vermella, conduir mentre parlava per telèfon mòbil i per donar positiu en el test de drogues. Els fets van tenir lloc prop d'un quart de nou del vespre al carrer de Casp amb el carrer Marquès de Comillas.

La denúncia es va produir quan una dotació policial va aturar l'infractor per saltar-se dos semàfors en vermell mentre parlava per telèfon mòbil. Un cop els agents el va interceptar, i el conductor es va mostrar molt alterat. Durant l'escorcoll preventiu se li van trobar substàncies estupefaents, tal com informen fonts policials. Poc després, la dotació va procedir a realitzar la prova d'alcoholèmia en l'aire espirat, amb un resultat negatiu.

Finalment, el conductor va ser traslladat a la Prefectura de Policia, on se li va fer la prova de drogo test, en la qual va donar positiu en consum THC i de cocaïna. Per aquest motiu, va quedar denunciat per possessió de substàncies estupefaents, concretament de 0,7 g de marihuana i de 0,1 g d'haixix. A més, va ser sancionat per conducció temerària i per utilitzar aparells de telefonia mòbil. El vehicle va ser immobilitzat per Egarvia.