L'edició cancel·lada del Festival de Jazz de Terrassa ja té nova data: del 8 al 30 d'octubre

Part del cartell es manté i activitats com el Pícniz Jazz cauen de la programació

La 39a edició del Festival de Jazz, que s'havia de celebrar al març, va ser suspesa pel coronavirus.
La 39a edició del Festival de Jazz, que s'havia de celebrar al març, va ser suspesa pel coronavirus. | Marc Solé
LaTorre
22 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:46h
La 39a edició del Festival de Jazz de Terrassa ja té nova data. Després de ser suspesa a causa del coronavirus en el dia de la seva inauguració, l'11 de març, l'organització de la cita ha anunciat que se celebrarà del 8 al 30 d'octubre. Consulta aquí el cartell del festival.

A hores d'ara, es confirma que alguns dels artistes i grups que formaven part del programa participaran de l'edició de tardor. La inauguració, tindrà lloc el dijous 8 d'octubre i anirà a càrrec del grup Gran Reserva liderat pel baixista Xavi Castillo i que compta amb els també terrassencs Josep Maria Farràs a la trompeta, (trompeta), Adrià Font a la bateria, Francesc Capella al piano i Pau Casares al saxo.

També formaran part del programa la Jordi Rossy Reunion, el quintet català i holandès Alto For Two, el pianista i compositor congolès Ray Lema, que actuarà amb un quintet format per músics internacionals, o el pianista alemany Joachim Kühn, que acompanyat d'un contrabaix i una bateria, participarà per tercer cop a la cita egarenca.

Tal com expliquen des de Jazz Terrassa, l'edició es veurà "sotmesa a les mesures sociosanitàries estipulades", en la que actes de gran pes dins la cita com el Pícnic Jazz Vallparadís es veuran afectats i traslladats a una nova edició. En aquest sentit, l'organització es troba valorant els espais, amb aforament controlat. que acolliran els concerts que contempla el programa.