Terrassa desinfectarà parcs, places i zones de jocs infantils i ampliarà el repartiment gratuït de mascaretes

Els casos positius de coronavirus acumulats al municipi en la darrera setmana ascendeixen a 32

LaTorre
20 de juliol del 2020
Actualitzat a les 19:33h
Terrassa intensificarà la desinfecció dels espais públics de tot el municipi per reduir el risc de contagi de coronavirus. Ho ha decidit el Comitè de Seguiment de la Covid-19 que s'ha reunit aquest dilluns. A banda d'intensificar la vigilància i les sancions per incompliment de la distància de seguratat, s'actuarà a 39 parcs i places i 183 zones de jocs infantils.

S'ampliaran els punts des d'on es reparteixen mascaretes de forma gratuïta, i se n'establiran a tots els districtes de la ciutat. Tot i que la ciutat no es troba en situació de transmissió comunitària, l'executiu local ha pres la decisió per "evitar haver d'aplicar restriccions més dures per contenir el virus". Els casos de la Covid-19 positius acumulats en la darrera setmana a la ciutat ascendeixen a 32.

Mascaretes gratuïtes

A partir d'aquest dimarts, hi haurà punts de distribució gratuïta de mascaretes a tots els districtes de la ciutat. Als centres cívics i el casal de Can Parellada s’oferiran mascaretes de 16 a 19 h, els dies laborables, inclòs el mes d'agost.

Els punts de distribució són el Centre Cívic Municipal Montserrat Roig, el Centre Cívic Municipal Alcalde Morera, el Centre Cívic Municipal Maria Aurèlia Capmany, el Centre Cívic Municipal Avel·lí Estrenjer, el Centre Cívic Municipal President Macià, i el Casal Cívic Can Parellada. 

A més a més, a l'edifici històric de l'Ajuntament de Terrassa, s'oferiran mascaretes en horari de 9 a 14 h, inclòs el mes d'agost (a la recepció, accés pel Raval de Montserrat). Per altra
banda, es tanca el punt del casal cívic del Vapor Gran.

De nou, el Consistori demana a la ciutadania "actuar ara amb la màxima responsabilitat personal i col·lectiva i aplicar amb rigor les mesures de prevenció, d’aquesta manera es podran mantenir els possibles contagis en el nivell actual".