Dos anys de presó per al mosso detingut per punxar rodes a l'AP-7, a l'altura de Sant Cugat

Se li atribueixen delictes de danys, contra la seguretat vial i falsedat documental

Un camió, a punt de canviar la roda
Un camió, a punt de canviar la roda | ACN
NacióSantCugat
20 de juliol del 2020
Dos anys de presó per a l'agent dels Mossos d'Esquadra detingut per punxar rodes d'una cinquantena de vehicles a l'AP-7, al seu pas pel Vallès. Durant el mes de desembre de 2017, el mosso fora de servei havia col·locat un artefacte punxegut en un punt entre Montornès i Sant Cugat del Vallès, provocant que diversos vehicles, sobretot camions, patissin punxades a les rodes. Se li atribueixen delictes de danys, contra la seguretat vial i falsedat documental.

Segons informa El Periódico, a l'agent se li haurien aplicat atenuants respecte a la pena inicial per haver reconegut els fets. La fiscalia demanava fins a sis anys de presó ja que considerava que l'imputat havia actuat de forma premeditada, fent la via molt insegura i perillosa generant un alt risc per a la circulació. Per altra banda, el jutge de Granollers també ha acabat suspenent l'execució de la condemna, per la qual cosa el mosso no haurà d'ingressar en un centre penitenciari. 

El mosso, veí de Montmeló, estava fora de servei des del setembre d'aquell any. Quan la investigació va concloure la presumpta relació del detingut amb la punxada massiva de rodes dels camions, es van posar els fets en coneixement de Divisió d'Afers Interns dels Mossos d'Esquadra, que li va obrir un expedient disciplinari i suspès de les seves funcions.