Cultura

Suspesa la celebració de Sant Jordi a Terrassa però es permet instal·lar parades a llibreries i floristeries

El 23 de juliol, el parc de Sant Jordi havia d'acollir la repetició de la diada, que no es va celebrar pel confinament

per LaTorre, 19 de juliol de 2020 a les 12:00 |
Sant Jordi ja no es va poder celebrar el 23 d'abril. | Anna Mira
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Terrassa ha decidit suspendre l'activitat "llibres i roses al Sant Jordi", que pretenia celebrar la diada de la rosa i el llibre al Parc de Sant Jordi després que la diada, que se celebra el 23 d'abril, es veiés cancel·lada pel coronavirus. La cancel·lació de l'activitat arriba com a mesura de prevenció per evitar possibles rebrots.

Tot i això, les llibreries i floristeries estan autoritzades a instal·lar parades de llibres i roses davant dels locals. Així doncs, de manera excepcional, es permet exposar els productes garantint la lliure circulació de vianants i evitant aglomeracions. Els establiments no han de fer petició prèvia per a gaudir de la mesura, que vol potenciar el comerç local i donar-los l'impuls per salvar una diada que els gremis esperen durant tot l'any i que en aquesta ocasió s'ha vist directament afectada per la pandèmia del coronavirus.


 

 

Participació