EL TEMPS Torna l'estiu aquest cap de setmana a Terrassa

Les temperatures fregaran els 35 ºC a Ponent

LaTorre
17 de juliol del 2020
Ambient assolellat
Ambient assolellat | ND

Després d'uns dies de pluges i temperatures més fresques, aquest dissabte torna l'estiu i el sol serà el protagonista del cap de setmana. S'imposarà el sol arreu, la temperatura pujarà i l'ambient a migdia ja serà més càlid. Es fregaran els 35°C a Ponent.

Domini del cel serè o poc ennuvolat. Independentment, fins a primera hora hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i al centre del dia creixeran núvols d'evolució diürna al Pirineu i Prepirineu i interior del quadrant nord-est.


El Servei Meteorològic de Catalunya preveu un dissabte amb una temperatura mínima similar o lleugerament superior. Es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 13 i 18 ºC a la resta de l'interior, i entre els 17 i 22 ºC al litoral.

Temperatura màxima en ascens lleu arreu del país, localment moderat a la meitat est. Oscil·larà entre els 29 i 34 ºC a la depressió Central, a l'interior de les Terres de l'Ebre i a l'Empordà, i entre els 25 i 30 ºC a la resta.

Temperatura mínima similar o lleugerament superior. Es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 13 i 18 ºC a la resta de l'interior, i entre els 17 i 22 ºC al litoral. Temperatura màxima en ascens lleu arreu del país, localment moderat a la meitat est. Oscil·larà entre els 29 i 34 ºC a la depressió Central, a l'interior de les Terres de l'Ebre i a l'Empordà, i entre els 25 i 30 ºC a la resta.