Dispositiu de recerca per trobar un veí de Terrassa desaparegut des del 9 de juny

El cotxe de Melchor Roldán va aparèixer setmanes enrere a Sant Llorenç Savall

Melchor Roldán va desaparèixer el 9 de juny.
Melchor Roldán va desaparèixer el 9 de juny. | sosdesaparecido
LaTorre
17 de juliol del 2020
Actualitzat a les 12:03h
L'Ajuntament de Terrassa impulsa un dispositiu de recerca per buscar Melchor Roldán, veí de la ciutat desaparegut des del 9 de juny. Setmanes enrere els Mossos van localitzar el seu cotxe a Sant Llorenç Savall, però fins ara no s’ha trobat cap pista per determinar on es podria trobar el jove o per quins motius podria haver desaparegut.

L'operatiu comptarà amb la participació dels Bombers, que coordinaran l'actuació i organitzaran els efectius provinents de Voluntaris Forestals de Terrassa i una cinquantena de ciutadans voluntaris a títol individual. L'acció tindrà lloc aquest dissabte de 9 a 14 h al terme municipal de Sant Llorenç Savall i hi participaran diversos membres del govern municipal de Terrassa, que van plantejar la batuda després d'una reunió amb la família del desaparegut.

En aquesta trobada es va plantejar la necessitat de donar continuïtat a la investigació realitzada fins ara pels agents de la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra, a més d’ampliar el radi geogràfic de la recerca que s’ha dut a terme.  Melchor Roldán té 34 anys, fa 1,80 metres d'alçada i quan es va perdre la seva pista vestia pantalons de treball blau marí, samarreta de màniga llarga i calçava sabates de seguretat.

Des de fa setmanes, un grup de voluntaris s'ha desplegat per la ciutat i les poblacions properes per difondre cartells amb la seva imatge i algunes dades, sense èxit. Per això, des del Consistori de Terrassa, es fa una crida a les persones que puguin saber-ne res o que l’hagin pogut veure. Si és el cas, es demana que es posin en contacte, com més aviat millor, amb el telèfon d’emergències 112.