MútuaTerrassa signa un acord amb la Generalitat per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle

El pacte l'han firmat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el president de l'entitat terrassenca, Jordi Parera, a Viladecavalls

Representats de la Generalitat i de MútuaTerrassa durant la signatura de l'acord.
Representats de la Generalitat i de MútuaTerrassa durant la signatura de l'acord. | Cedida / MútuaTerrassa
LaTorre
16 de juliol del 2020
MútuaTerrassa ha signat aquest dijous 16 de juliol els acords voluntaris amb la Generalitat de Catalunya per a la reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle. D'aquesta manera, s'incorpora a les 179 entitats adherides actualment. La signatura ha tingut lloc al Parc Logístic de Salut de Viladecavalls, i l'han efectuat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el president de MútuaTerrassa, Jordi Parera. També ha fet acte de presència l'exconseller empresonat Josep Rull, actual responsable del programa Compromís Verd de l'entitat. Des de fa uns mesos.

L'objectiu d'aquest acord és establir un marc de col·laboració entre l'empresa de Terrassa i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, i busca insistir en la lluita contra el canvi climàtic, la millora de la gestió ambiental, l'economia circular i la salut urbana.

En aquesta línia, MútuaTerrassa afirma voler tirar endavant un desenvolupament sostenible en tots els seus àmbits d'actuació. Per aquest motiu, ha definit un full de ruta que ha de permetre reduir l'impacte ambiental de la seva activitat, consolidar els principis de l'economia circular, fer un ús més eficient dels recursos i apostar per sistemes d'estalvi d'aigua i energia i per les energies renovables.