Un terrassenc, davant del repte de la seva vida: 330 quilòmetres a peu pel Pirineu en menys d'una setmana

Oriol Antolí va començar la travessia dissabte passat i la seva parella en segueix el procés a través de Twitter

Oriol Antolí durant el transcurs del seu repte.
Oriol Antolí durant el transcurs del seu repte. | Cedida
LaTorre
16 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:27h
El terrassenc Oriol Antolí ha decidit aprofitar d'una manera única i en forma de repte. Aquest jove, amant dels esports de la muntanya, s'ha proposat enllaçar tres travessies del Pirineu català -Carros de Foc, Porta del Cel i Cavalls del Vent- amb un sac de dormir com a únic equipatge. El recorregut total és de més de 330 quilòmetres i un desnivell positiu de 23,3 quilòmetres.

Tal com assegura a xarxes, és un repte "que fa molts anys que el ronda i li fa molta il·lusió". L'aventura va començar el dissabte 10 de juliol, i des de llavors, la seva parella ha compartit el seu progrés a través del seu compte de Twitter. A més, els internautes que l'animen, li donen consells i segueixen el seu progrés es comptene en centenars.

Aquest dimecres al vespre, Antolí assolia els 270 quilòmetres, i hores després, a les tres de la matinada d'aquest dijous, arribava al refugi Lluís Estassen, als peus del Pedraforca. Segons la previsió, aquest dijous hauria de finalitzar la Cavalls del Vent al Refugi del Prat de l'Aguiló, amb que culminaria l'espectacular repte amb cinc dies.