coronavirus

Brot de coronavirus a Matadepera per un dinar privat

S'han contagiat cinc persones i Salut assegura que està "controlat"

per NacióDigital , 15 de juliol de 2020 a les 16:00 |
El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat cinc contagis de coronavirus en persones que van coincidir en un dinar privat. Els positius es van constatar després que es realitzessin les proves PCR als sospitosos al CAP de Matadepera. Totes les persones que han estat en contacte amb els positius s'han sotmès a testos i han estat confinats per prevenció.

Tal com detalla Matadepera.cat, tot i que Salut parla d'un "rebrot controlat", recorda que és important seguir les mesures de protecció i prevenció de contagis com portar mascareta, mantenir la distància de seguretat i rentar les mans freqüentment, especialment entre la població jove.

Des de la Regidoria de Salut de l’Ajuntament del municipi també es recorda que si algú té constància d’haver estat en contacte amb alguna persona que ha donat positiu a la prova PCR, és important que vagi al CAP, encara que no tingui simptomatologia. Per altra banda, es recorda que cal evitar les trobades multitudinàries i seguir sempre les advertències sanitàries i de protecció civil.  

Coincidint amb la posada en marxa de la campanya “Convivim a l’estiu”, la Regidoria de Joventut també demanarà a les 3 persones vetlladores que volten pel poble durant les nits de juliol, que reforcin la informació i els missatges de conscienciació per prevenir els contagis, especialment entre el col·lectiu jove.


 

 

Participació