Últims dies per tramitar les beques menjador pel curs 2020-2021 a Terrassa

El procés, que es farà exclusivament per via electrònica, s'allargarà del 28 de maig al 19 de juny

Enguany, tota la gestió es farà per via telemàtica i telefònica.
Enguany, tota la gestió es farà per via telemàtica i telefònica. | CCVOC
NacióDigital
14 de juliol del 2020
Aquest dijous al matí, l'Ajuntament de Terrassa obrirà el termini per a la presentació de sol·licituds d'ajuts econòmics per al menjador escolar del curs 2020-21, les anomenades beques menjador. El tràmit, que es farà exclusivament de manera telemàtica, es podrà realitzar fins el 19 de juny.

Com a novetat d'enguany, les famílies que ja tenien concedit l'ajut durant el present curs escolar rebran durant el termini un missatge de text amb un enllaç a l'esborrany de l'ajut, que, si un cop revisat per les famílies si s'ha d'esmenar es podrà fer a través d'aquest enllaç.
 
Les famílies que vulguin tramitar una nova sol·licitud d’ajut per al menjador, ja sigui perquè no han rebut l’esborrany o perquè no n’eren beneficiàries durant aquest curs, també ho podran fer a partir del 28 de maig i en el mateix termini. En aquest cas, les famílies interessades a tramitar l'ajut ho hauran de fer a través d'aquest enllaç.
 
 
En cas de necessitar suport en la tramitació, les famílies poden trucar al 010 i demanar cita prèvia telefònica, de manera que se’ls assignarà un dia i hora per rebre una trucada de personal tècnic de Serveis Socials, que els ajudaran a realitzar el tràmit de forma totalment telemàtica. En cap cas s’atendrà cap persona de forma presencial, de manera que la ciutadania no s’ha de desplaçar a cap centre de serveis socials de l’Ajuntament.