Correus

Aquestes són les noves motos elèctriques de Correus a Terrassa

Les oficines de repartiment de Terrassa comptaran amb 19 noves unitats i en total al Vallès Occidental se'n repartiran 52

per LaTorre , Terrassa, 14 de juliol de 2020 a les 19:00 |
Les noves motos elèctriques de Correus que ja circulen per Terrassa. | Cedida / Correus
Correus ha iniciat l'entrega a les oficines de repartiment del Vallès Occidental de 52 motocicletes elèctriques. A Terrassa se n'han entregat 19, i totes les unitats d'aquest nou model compten amb dispositiu de geolocalització i un baül amb capacitat fins a 180 litres.

En total, Correus distribuirà arreu del país un total de 600 motos, 141 a Catalunya. L'empresa disposava ja de 300 motocicletes elèctriques. En un comunicat, l'empresa assegura que amb aquesta nova inversió se situa com a pionera en l'ús de vehicles de zero emissions a l'Estat.


La decisió d'incorporar noves motos sorgeix arran de l'aposta de molts ajuntaments per les polítiques europees mediambientals, que busquen impulsar plans de qualitat de l'aire i la reducció de gasos contaminants i la petjada de carboni. Entre aquestes actuacions es contempla la limitació del tràfic de vehicles de combustió, sobretot en els centres de les ciutats.

 

Participació