Quatre incendis cremen a Terrassa en menys de 24 hores

El foc més destacat va cremar 500m² al barri de les Fonts

Dotació de Bombers. | Bombers
Dotació de Bombers. | Bombers | Bombers
LaTorre
13 de juliol del 2020
Quatre incendis es van produir a Terrassa en menys de 24 hores entre el passat divendres 10 de juliol i el dissabte dia 11. El primer de tots tenia lloc divendres, prop de les 19h, al camí ral de Terrassa a Rubí. Una motocicleta va començar a cremar, així com matolls de la riera de les Arenes, al barri de Les Fonts. Malgrat que al lloc del fets van traslladar-s'hi una unitat policial i una dotació de bombers, l'extensió cremada va ser d'entre 400 i 500m². La motocicleta va quedar totalment cremada. Els agents van localitzar el número de bastidor, però un cop realitzades les comprovacions pertinents, no es va detectar cap vehicle amb el número de bastidor trobat.

Unes hores més tard, a les 21h, el 112 informava que al carrer d'Alemanya amb l'Avinguda del Vallès s'estava cremant un pal de la llum i les espurnes havien saltat als matolls propers. Una unitat policial va traslladar-se al lloc, on arran de l'incident els veïns van advertir que s'havien quedat sense llum. Tal com informen fonts policials, el foc es va originar a causa d'una sobrecàrrega de tensió, fet que va comprovar la dotació de Bombers encarregada d'apagar l'incendi.

A les 7h del dissabte 11 de juliol, es va detectar un incendi al parc de Vallparadís, on uns matolls s'estaven cremant a l'alçacada del carrer Germà Joaquim. Poc després que arribés una dotació de Bombers i una unitat policial, a les 7.22h, el 112 informava que a la zona nord de la piscina de Vallparadís hi havia un nou incendi de matolls. La mateixa unitat de Bombers que havia intervingut minuts abans va encarregar-se d'apagar aquest segon foc al parc.

Finalment, el mateix dissabte a les 17.32h, al carrer Frederic Soler amb el Passeig Vint-i-dos de Juliol, davant l'Escola França, es produïa un altre foc a uns matolls. A la zona s'hi van traslladar una dotació de Bombers i dues unitats de la policia local, que van haver de donar avís al propietari d'un vehicle que es trobava a prop de la zona afectada. No es va poder localitzar el conductor. Malgrat això, la dotació de Bombers va apagar l'incendi, que finalment no va afectar cap vehicle.