Ullastrell rep 290.000 euros per reformar la zona esportiva

La inversió és fruit del Pla únic d’obres i serveis impulsat des de la Generalitat de Catalunya

Zona esportiva d'Ullastrell.
Zona esportiva d'Ullastrell. | Ajuntament d'Ullastrell
Marta Vidal
14 de juliol del 2020
Actualitzat a les 9:31h
L'Ajuntament d'Ullastrell rebrà 293.000 euros per a la reforma de la zona esportiva. Des de la Generalitat de Catalunya han enviat la resolució provisional del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya, un procés en què el municipi del Vallès Occidental s'havia inscrit fa tres anys amb l'objectiu de tirar endavant una sèrie d'obres per a la millora del camp de futbol i la pista poliesportiva.
 
El projecte aportat des del govern d'Ullastrell demanava dues inversions per a la reforma de la zona esportiva del nucli urbà. D'aquesta manera, la Generalitat ha atorgat 173.000 euros en la línia d'inversions i 120.000 en la línia de municipis petits. Tal com apunta l'alcalde del poble, Jaume Puig, Ullastrell és l'únic municipi de la comarca que no disposa d'un camp de gespa artificial, motiu pel qual els diners es destinaran a la creació d'aquest i d'una pista poliesportiva coberta. Des de l'Ajuntament expliquen que aquesta inversió és una oportunitat única per Ullastrell i el seu veïnat, atès que sense aquests diners no hauria estat possible tirar endavant unes obres així amb recursos propis.
 
L'alcalde ha apuntat també que aquest és un projecte que es va començar a plantejar quan al municipi es va reactivar l'equip de futbol set i el de futbol sala. Arran d'això, es va fer un procés participatiu amb tot el veïnat per veure quines eren les principals demandes i necessitats, que van resultar ser la creació d'un camp de gespa artificial i una pista poliesportiva coberta. Així mateix, Jaume Puig ha manifestat que aquest projecte d'obres suposarà també una injecció de possibilitats per dur a terme noves activitats que donin perspectiva de futur al municipi.
 
Des de l'Ajuntament declaren que la posada en marxa de les obres encara no té una data concreta. Tal com al·leguen, falta la resolució final de la Generalitat i tirar endavant els tràmits administratius necessaris. Malgrat això, Puig afirma que esperen poder començar els treballs a finals de 2021.