1 de 10
Piscines

FOTOS Tot a punt per l'obertura de les piscines municipals de Terrassa

Les piscines municipals de Terrassa obren portes aquest divendres 10 de juliol

Els banyistes s'han d'ubicar en parcel·les per respectar la distància de seguretat. | Marc Solé
per LaTorre, 9 de juliol de 2020 a les 20:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les piscines municipals de Terrassa ja estan a punt per obrir les seves portes aquest divendres 10 de juliol, una setmana abans de la previsió de l'Ajuntament, que apuntava que obririen el 17 de juliol. A les instal·lacions, tal com mostren les fotos de la piscina de Vallparadís, els banyistes s'hauran de distribuir en parcel·les amb l'intenció de respectar la distància de seguretat recomanada entre persones.
 

Els banyistes s'hauran de distribuir en parcel·les. Foto: Marc Solé


Durant la temporada de bany, que s'allargarà excepcionalment fins el 6 de setembre, els menors de 14 anys tindran l'entrada gratuïta en aquests espais. Hi haurà dos torns de bany, un de matí entre les 10.30 a 14.30 h i un altre de tarda, entre les 15.30 i les 19.30 h.  Les piscines, que veuran reduït el seu aforament a un terç de l'habitual per a poder mantenir la distància entre persones, tancaran entre les 14.30 i les 15.30 per a ser sotmeses a les tasques de neteja i desinfecció.

Així, la piscina de Vallparadís podrà acollir fins a un màxim de 1.000 usuaris i usuàries, 500 al torn de matí i 500 al torn de tarda. A les piscines municipals de Sant Llorenç, la Maurina i les Arenes el límit d’aforament serà de 100 persones al torn de matí i 100 al torn de tarda.  Els vestuaris i el servei de guarda-roba estaran tancats, i als lavabos es reduirà l'aforament. Tot i això, s'ampliarà el servei de taquilles. Les entrades ja s'han ficat a la venda, troba-les aquí.

 

La piscina de Vallparadís tindrà un aforament de 500 persones. Foto: Marc Solé


A part de l'exempció de pagament pels menors de 14 anys, el preu de l'entrada per a la resta d'usuaris serà de dos euros. Pels esplais i col·lectius, l'entrada costarà un euro i mig. També es podran adquirir un paquet de 10 entrades per un preu de 15 euros. Les entrades es poden adquirir a les mateixes taquilles de les piscines, mitjançant pagament en efectiu o a través de targeta de crèdit o dèbit i també s’habilita la venda anticipada per internet a través de la pàgina web de l'Ajuntamnet i sempre amb 48 hores d’antel·lació.


 

 

Participació