VÍDEO Els terrassencs Miki Núñez i Lildami participen a la nova cançó de Buhos

"El dia de la victòria" és el segon avançament del seu nou disc que sortirà a la tardor

Miki Núñez i Lildami amb Suu al nou videoclip de Buhos
Miki Núñez i Lildami amb Suu al nou videoclip de Buhos | YT
Marta Vidal
09 de juliol del 2020
Actualitzat a les 18:10h

Els cantants terrassencs Miki Núñez i Lildami han estrenat aquest dijous 9 de juliol un nou single, El dia de la victòria. Aquest cop ho fan de la mà del grup Buhos, autors de Volcans o Barcelona s'il·lumina, i de la cantautora Suu, que també ha participat en el nou llançament. El dia de la victòria és el segon senzill d'avançament del projecte que llançaran a la tardor. 

La cançó arriba després de la peça A prop dels déus, que van treure el passat abril. Ara, després de mesos de confinament, posen veu a una cançó que té tots els números de convertir-se en l'èxit de l'estiu.

D'aquesta manera, Miki Núñez, que recentment ha triomfat amb el seu últim senzill Me vale, i Lildami, que fa just una setmana treia Otra raya pal tigre, ens presenten ara una col·laboració acompanyada d'un audiovisual on hi apareix gent d'arreu del món. Tant els protagonistes d'aquesta nova peça com la resta de participants hi apareixen fent tots un mateix gest, un "v" amb els dits de la mà per celebrar, precisament, El dia de la victòria.