Seguretat vial

Ullastrell i Abrera reclamen mesures urgents per frenar les carreres il·legals a la BV-1202

Els alcaldes dels dos municipis han signat una carta dirigida als Mossos d'Esquadra

per Redacció, 7 de juliol de 2020 a les 13:00 |
Els alcaldes d'Ullastrell i Abrera durant la firma de la carta. | Ajuntament d'Ullastrell
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde d'Ullastrell, Jaume Puig, i l'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, han signat una carta adreçada als comissaris del Cos de Mossos d'Esquadra de les Regions Metropolitanes Sud i Nord per reclamar "mesures urgents" per frenar les curses il·legals de cotxes en el tram de la BV-1202 que uneix els dos municipis.

Tal com denuncien a l'escrit, els darrers caps de setmana diversos veïns d'ambdues localitats han alertat de la realització d'aquests esdeveniments no autoritzats, en què, manifesten, els participants "realitzen un seguit de conductes que no només generen inseguretat sinó que posen en perill concret la integritat física de la resta d’usuaris de la via".

Segons Puig, l'objectiu és demanar a Trànsit un augment de la vigilància i les mesures de control davant la problemàtica que, denuncien, tenen lloc tant de dia com de nit en una via "en què es practica molt esport i hi ha animals salvatges" i per tal d'evitar desgràcies. Per a Naharro també manifesta la seva preocupació i assenyala que la signatura és un primer pas "per demanar una reunió per reivindicar la normalitat en el trànsit de forma "urgent".

A la carta, els dos alcaldes estenen la mà, a través del cos de vigilats d'Ullastrell i la Policia Local d'Abrera, per a realitzar serveis conjunts entre els diferents cossos policials. Fins ara, la Policia Local d'Abrera ja ha realitzat controls, alguns conjuntament amb Mossos, a qui demanen l'adopció de mesures i més presència policial per tal d'evitar aquests fets.

 
 

 

Participació