FOTOS Ensurt a Terrassa per l'enfonsament del sostre d'un bar per culpa d'una piscina

Els fets van tenir lloc en un local de Ca n'Aurell

El pes d'una pisina, culpable de l'esfondrament.
El pes d'una pisina, culpable de l'esfondrament. | Policia Municipal de Terrassa
LaTorre
06 de juliol del 2020
Actualitzat el 08 de juliol a les 17:01h
El sostre d'un bar de Terrassa va cedir aquest dissabte a causa d'una piscina semirígida situada al terrat d'un habitatge. Es tracta d'un establiment situat al número 128 del carrer Doctor Salvà, al barri de Ca n'Aurell. L'avís va arribar a dos quarts de vuit del matí, i efectius de Bombers, Policia Municipal i una ambulància del SEM es van dirigir al lloc dels fets.

L'enfonsament es va produir minuts més tard de les set del matí, quan a dins del local, el Bar Trebol, només s'hi trobava el seu propietari, que a causa de l'esfondrament va patir una petita erosió a la cama, segons informen fonts policials. Sota del bar s’hi troba un soterrani on sembla que no hi viu ningú, atès que el propietari es trobava fora de la ciutat, tal com apunten fonts de l’Ajuntament de Terrassa. De la mateixa manera, el Servei de Bombers va sol·licitar la presència d’un arquitecte municipal, que junt amb el cap de Bombers van realitzar una valoració de la finca afectada i van ordenar tancar i precintar l’edifici fins a nou avís. 
 
Des de l'Ajuntament recorden que la instal·lació de piscines a terrasses i balcons pot comportar riscos i generar accidents a causa del pes de l’aigua, a partir de 20 centímetres de fondària es pot posar en perill l’estructura, 20 cm són 200 kg per metre quadrat. Cal conèixer la normativa i prendre molta atenció a la capacitat de resistència del forjat de terrasses i balcons, a més de demanar llicència municipal per instal·lar-les.
 

Així va quedar el terrat de l'edifici afectat. Foto: Policia Municipal de Terrassa

 

Els fets van tenir lloc en un edifcici situat al carrer del Doctor Salvà, 128. Foto: Policia Municipal de Terrassa

 

L'enfonsament va causar destrosses al local situat a la planta baixa. Foto: Policia Municipal de Terrassa