FOTOS Un membre del personal sanitari és el Capgròs de l'Any 2020

El terrassenc Miki Núñez ha reivindicat tot allò que té la ciutat durant el seu pregó d'inici de Festa Major

Capgròs de l'Any 2020 de Terrassa.
Capgròs de l'Any 2020 de Terrassa. | YT
03 de juliol del 2020
Actualitzat el 21 de maig del 2021 a les 10:08h
Tret de sortida a la Festa Major de Terrassa més insòlita. Tot i que el pregó i la descoberta del Capgròs de gran ha quedat una mica deslluïts, per les mesures de distanciament social exigides, ha quedat inaugurada la Festa Major Confinada 2020.

 
Un reconeixement a tots els col·lectius essencials durant la pandèmia, personificat en un membre del personal sanitari ha estat el Capgròs de l'Any. El seu creador, Jordi Grau, ha explicat que estava clar que havia de ser un homenatge a totes les persones que han treballat durant els mesos de confinament.
 

Pregó i descoberta del Capgròs de l'Any de la Festa Major de Terrassa 2020. Foto: Rafel Casanova BCF​ ​


Abans s'ha fet l'encesa del ciri, una baixada del drac ben diferent i un pregó protagonitzat pel cantant terrassenc, Miki Núñez, qui ha reivindicat tot allò que té Terrassa, la ciutat on vol viure fins "fer-me vell". Amb un toc d'humor i també d'ironia, el cantant ha fet un repàs dels llocs més emblemàtics de la ciutat i també tot el passat històric i cultural d'una ciutat que de la qual, "me'n sento orgullós, ha dit.

Des del cuiner Marc Ribas, al futbolista Xavi Hernández, passant per les colles castelleres, els festivals i fires culturals i també l'entorn i les universitats. Núñez ha finalitzat el discurs demanant que Terrassa sigui una ciutat "sense cap mena d'odi i plena d'amor i empatia".

 

Encesa del ciri de la Festa Major de Terrassa 2020. Foto: Rafel Casanova BCF


Enguany la Festa Major es pot seguir a través de canals digitals. En concret des de CanalTerrassa, la Ràdio Municipal i també des de l'Instagram de l'Ajuntament. Consulta aquí tots els actes de la Festa Major de Terrassa. 
 

Pregó i descoberta del Capgròs de l'Any de la Festa Major de Terrassa 2020. Foto: Rafel Casanova BCF​ ​