VÍDEO «La liada del trànsit» i el coronavirus centren el pregó alternatiu de la Festa Major de Terrassa

L'entitat La Xemeneia també ha criticat les zones d'oci nocturn i la falta de parcs i les condicions del personal sanitari

El pregó alternatiu s'ha fet a la plaça de La Torre del Palau.
El pregó alternatiu s'ha fet a la plaça de La Torre del Palau. | Cedida / La Xemeneia
LaTorre
03 de juliol del 2020
Actualitzat a les 19:25h
L'entitat cultural La Xemeneia ha fet, un any més, "l'autèntic pregó" de la Festa Major de Terrassa. Tot i la situació de coronavirus, no s'han volgut perdre l'oportunitat de criticar i també lloar algunes de les situacions de la ciutat dels últims mesos. Com no podia ser d'una altra manera, el col·lectiu ha centrat el seu pregó en la crisi del coronavirus i tot el que ha comportat, com la suspensió de la Festa Major presencial i la seva versió confinada. 


Els canvis en la circulació del centre de la ciutat, el que han anomenat la "liada del trànsit" o la falta de parcs i zones d'oci a la ciutat, també han estat presents en el pregó. Com sempre, amb un toc d'humor, han volgut deixar palès que tot plegat serveix perquè la gent acabi arribant a la "capital" del Vallès Occidental. 

El suport al personal sanitari així com també a les persones que treballen en serveis essencials i que han estat imprescindibles durant aquests mesos de confinament, també han estat protagonistes. I han volgut afegir la crítica de les condicions del personal sanitari que fins ara "no els hem fet ni puto cas". 

Amb tot, els joves han agraït a l'Ajuntament la proposta de Festa Major Confinada per gaudir d'alguns dels actes més emblemàtics de manera telemàtica i asseguren que sigui com sigui la cultura terrassenca no s'atura i que tornarà, quan es pugui, a les places i carrers. 
Tots els actes es poden seguir en línia aquí.