seguretat

Veïns de Vacarisses es reuneixen amb els Mossos sobre les ocupacions al poble

La policia creu que la participació ciutadana és decisiva en l’eficàcia de l’activitat policial

per LaTorre , 3 de juliol de 2020 a les 19:00 |
Reunió de Mossos amb veïns de Vacarisses. | Mossos
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El passat dilluns, 29 de juny, els caps de Mossos d'Esquadra de Terrassa es van reunir amb veïns de Vacarisses per analitzar els problemes associats a algunes ocupacions conflictives i l’incivisme que pateixen en diverses urbanitzacions d’aquest terme municipal i que els genera sensació d’inseguretat.

La reunió s’emmarca en un projecte més ampli que pretén que la ciutadania participi en la definició dels problemes d’inseguretat que l’afecten i en el seguiment i la valoració dels dispositius que es posen en marxa per fer-los front.


La trobada també va servir perquè els veïns de Vacarisses tinguessin un coneixement més proper de l’organització i dels serveis policials que es presten a l’ABP Terrassa i de la manera en què, diàriament, s’analitzen les informacions que es recullen, s’estableixen les prioritats de servei i s’orienta l’activitat policial mitjançant la planificació.

Des de la comissaria es creu fermament que la participació ciutadana en l’abordatge dels problemes d’inseguretat que afecten la convivència a les comunitats és decisiva en l’eficàcia de l’activitat policial. 

 

Participació