Veïns de Vacarisses es reuneixen amb els Mossos sobre les ocupacions al poble

La policia creu que la participació ciutadana és decisiva en l’eficàcia de l’activitat policial

Reunió de Mossos amb veïns de Vacarisses.
Reunió de Mossos amb veïns de Vacarisses. | Mossos
LaTorre
03 de juliol del 2020
Actualitzat el 06 de juliol a les 11:38h
El passat dilluns, 29 de juny, els caps de Mossos d'Esquadra de Terrassa es van reunir amb veïns de Vacarisses per analitzar els problemes associats a algunes ocupacions conflictives i l’incivisme que pateixen en diverses urbanitzacions d’aquest terme municipal i que els genera sensació d’inseguretat.

La reunió s’emmarca en un projecte més ampli que pretén que la ciutadania participi en la definició dels problemes d’inseguretat que l’afecten i en el seguiment i la valoració dels dispositius que es posen en marxa per fer-los front.

La trobada també va servir perquè els veïns de Vacarisses tinguessin un coneixement més proper de l’organització i dels serveis policials que es presten a l’ABP Terrassa i de la manera en què, diàriament, s’analitzen les informacions que es recullen, s’estableixen les prioritats de servei i s’orienta l’activitat policial mitjançant la planificació.

Des de la comissaria es creu fermament que la participació ciutadana en l’abordatge dels problemes d’inseguretat que afecten la convivència a les comunitats és decisiva en l’eficàcia de l’activitat policial.