Canvia el sentit de dos carrers al voltant de l'escola Auró

L'Ajuntament de Terrassa considera que així s'aconseguirà fer un entorn més segur i saludable

Terrassa des del parc Vallparadís.
Terrassa des del parc Vallparadís. | Anna Mira
LaTorre
03 de juliol del 2020
Actualitzat el 07 de juliol a les 10:39h
Dos carrers de Terrassa canviaran de sentit a partir d'aquest dimarts 7 de juliol. Es tracta dels carrers de Morella i la Selva, en el barri de Can Palet. Segons l'Ajuntament, l'objectiu és fer l'entorn de l'escola President Salvans més segur i més saludable. 

En concret, el canvi de sentit d'aquests carrers converteix el sector en un àmbit de caràcter més residencial millorant els accessos, especialment a partir de juliol, quan s'iniciïn els treballs de col·locació de pantalles acústiques a la N-150, sentit oest, entre l’av. de Can Jofresa i el carrer del Maresme, que obligaran a tallar el lateral de la N-150.

L’habilitació de nous accessos al sector, independents del lateral de la N-150, permetrà reduir el trànsit davant l'accés a l'escola President Salvans, fent d'aquest entorn un espai més segur i saludable. També millorarà la permeabilitat de la bicicleta per connectar els barris de Can Palet i del Segle XX, i a la inversa, connectant aquest últim amb els equipaments de Can Jofresa, com el CAP Sud i l'institut, i amb el sector industrial de Santa Margarida.