L'Ajuntament de Terrassa deixarà de notificar impostos i multes amb paper

Seran substituïts per notificacions digitals a través de la plataforma e-NOTUM

La mesura s'adreça a les persones que estan obligades a relacionar-se electrònicament amb l’Administració, però pot beneficiar-se’n tothom
La mesura s'adreça a les persones que estan obligades a relacionar-se electrònicament amb l’Administració, però pot beneficiar-se’n tothom | Arxiu
LaTorre
02 de juliol del 2020
L'Ajuntament de Terrassa eliminarà a partir del 15 de juliol les notificacions en paper sobre pagaments de tributs i multes i les substituirà per notificacions electròniques quan vagin adreçades a persones obligades a rebre-les per canals digitals, com és el cas de les persones jurídiques.

Per implementar aquest nou sistema, el Consistori utilitzarà e-NOTUM, en què les notificacions s'enviaran a l'espai propi de cada persona a dins la Seu Electrònica de l'ajuntament, que duu el nom de "La meva carpeta". En accedir-hi, la persona usuària és redirigida al web d’e-NOTUM, on trobarà les seves notificacions. S’entendrà que la notificació s’ha realitzat quan la persona interessada o qui la representi, degudament identificades, accedeixin al document o quan hagin passat 10 dies des de la seva posada a disposició.

En accedir-hi, la persona usuària és redirigida al web d'e-NOTUM, on trobarà les seves notificacions. S'entendrà que la notificació s'ha realitzat quan la persona interessada o qui la representi, degudament identificades, accedeixin al document o quan hagin passat 10 dies des de la seva posada a disposició.

A més d'un major comoditat, fonts municipals asseguren que el sistema incrementa l'eficiència dels recursos públics, proporcionant una major agilitat en la tramitació. Per tot això, l'Ajuntament recomana el seu ús a tota la ciutadania, i no només a les persones que estan legalment obligades. Per a obtenir l'alta en el servei e-NOTUM, només cal demanar-ho dins de "La meva carpeta" a la Seu Electrònica. Per tal de facilitar-ne l'accés, l'Ajuntament enviarà un avís per cada notificació a l'adreça de correu o número de telèfon mòbil que prèviament s'hagi facilitat.