Els Bombers apaguen tres incendis en 12 hores a Terrassa

Els focs han tingut lloc en dos pisos i una nau abandonada

Nou unitats de Bombers van haver d'actuar en dotze hores a Terrassa.
Nou unitats de Bombers van haver d'actuar en dotze hores a Terrassa. | AS
LaTorre
01 de juliol del 2020
Actualitzat a les 16:37h
Entre la tarda d'aquest dimarts i la matinada de dimecres, els Bombers han actuat en tres incendis que han tingut lloc a Terrassa. El primer dels focs va tenir lloc el dimarts quan passaven cinc minuts de les cinc de la tarda, quan es va informar que sortia fum negre de l’interior d’una nau a l’avinguda de Can Boada del Pi, a l’alçada del carrer dels Dipòsits. Van acudir al lloc dues unitats policials i va intervenir una unitat de bombers. Els agents van comprovar que es tractava d’una crema de pneumàtics a l’interior de la nau, que semblava abandonada. Els efectius de Bombers van accedir a l’interior de la nau trencant el cadenat de la porta principal i van apagar el foc.

Poc després, a dos quarts i mig de set del vespre, el 112 va informar d’un incendi en un habitatge del carrer del Mont Perdut, amb el carrer del Bidasoa. Es va donar avís a Bombers i al SEM. Una unitat policial va acudir al lloc i va comprovar que el foc havia estat causat per un curtcircuit en un refrigerador. Els agents de la Policia Municipal van realitzar les tasques de regulació del trànsit mentre les cinc dotacions de Bombers desplaçades al lloc actuaven per apagar l’incendi.

L'últim dels successos ha tingut lloc aquesta matinada, a les 5.05 h, quan ha arribat l'avís que una taula estava cremant en un pis situat a la segona planta d’un edifici de l’avinguda de Béjar, amb el carrer del Dibuixant Avellaneda. Una unitat policial ha acudit al lloc, junt amb tres unitats de Bombers i una ambulància del SEM, però quan han arribat els veïns ja havien pogut apagar l’incendi. Sembla que el foc ha estat causat per una espelma.