Les piscines municipals de Terrassa obriran el 10 de juliol i seran gratuïtes pels menors de 14 anys

La temporada de bany s'allargarà fins el 6 de setembre

LaTorre
30 de juny del 2020
Actualitzat el 08 de juliol a les 9:48h
Les piscines municipals de Terrassa obriran aquest divendres 10 de juliol, una setmana abans de la previsió de l'Ajuntament, que apuntava que obririen el 17 de juliol. Durant la temporada de bany, que s'allargarà excepcionalment fins el 6 de setembre, els menors de 14 anys tindran l'entrada gratuïta en aquests espais. 

Hi haurà dos torns de bany, un de matí entre les 10.30 a 14.30 h i un altre de tarda, entre les 15.30 i les 19.30 h.  Les piscines, que veuran reduït el seu aforament a un terç de l'habitual per a poder mantenir la distància entre persones, tancaran entre les 14.30 i les 15.30 per a ser sotmeses a les tasques de neteja i desinfecció.

Així, la piscina de Vallparadís podrà acollir fins a un màxim de 1.000 usuaris i usuàries, 500 al torn de matí i 500 al torn de tarda. A les piscines municipals de Sant Llorenç, la Maurina i les Arenes el límit d’aforament serà de 100 persones al torn de matí i 100 al torn de tarda.  Els vestuaris i el servei de guarda-roba estaran tancats, i als lavabos es reduirà l'aforament. Tot i això, s'ampliarà el servei de taquilles. Les entrades ja s'han ficat a la venda, troba-les aquí.

A part de l'exempció de pagament pels menors de 14 anys, el preu de l'entrada per a la resta d'usuaris serà de dos euros. Pels esplais i col·lectius, l'entrada costarà un euro i mig. També es podran adquirir un paquet de 10 entrades per un preu de 15 euros. Les entrades es podran adquirir a les mateixes taquilles de les piscines, mitjançant pagament en efectiu o a través de targeta de crèdit o dèbit i també s’habilitarà la venda anticipada per internet a través de la pàgina web de l'Ajuntamnet i sempre amb 48 hores d’antel·lació.