L'Ajuntament de Terrassa dissenya un mapa per promoure l'ús de la bici a la ciutat

El consistori està "decidit" a impulsar una revolució verda a la ciutat

Les pintades de bicicletes a la via pública
Les pintades de bicicletes a la via pública | Juanma Peláez
LaTorre
25 de juny del 2020
Actualitzat el 26 de juny a les 12:36h
L'Ajuntament de Terrassa ha dissenyat un mapa per promoure l'ús de la bici dins la ciutat. L'equip de govern assegura que està decidit a impulsar una revolució verda a la ciutat que també afecti al model de mobilitat actual per un de més sostenible i ecològic. En aquest sentit, des del servei de Mobilitat de l'administració local, s'ha elaborat el mapa "Pedal a pedal".

Aquest mapa recull diversos itineraris i calcula la distància i el temps que hi ha entre diversos punts claus de Terrassa. A més, el plànol incorpora els principals elements de mobilitat de la ciutat i també alguns punts d'interès cultural, social o econòmic del municipi. Una eina "útil" pels ciutadans que vol actuar com un element que convidi a la reflexió i a la promoció d'una manera de moure's més saludable, segura i sostenible per aconseguir una ciutat "millor" amb menys trànsit, soroll i contaminació.

El "Pas a pas" també s'amplia

El mapa "Pas a pas", que es va estrenar l'any 2017, també s'ha actualitzat. Es tracta de la mateixa idea del mapa "Pedal a pedal", un plànol de circuits que detalla el temps i distàncies entre diferents punts de la ciutat anant a peu.
 

Mapa per anar en bici a Terrassa Foto: Aj. Terrassa