Reobre l'Oficina de Turisme de Terrassa

L'espai, situat a la Masia Freixa, reobre aquest dijous en el seu horari habitual i sense necessitat de demanar cita previa

L'oficina se situa a la Masia Freixa, al Parc Sant Jordi de Terrassa.
L'oficina se situa a la Masia Freixa, al Parc Sant Jordi de Terrassa. | Anna Mira
NacióDigital
25 de juny del 2020
L’Oficina de Turisme de Terrassa, situada a la Masia Freixa, reobre les portes aquest dijous 25 de juny oferint servei presencial a visitants, turistes i ciutadania en general. Ho farà en el seu horari habitual: dilluns de 9 a 14 h, de dimarts a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 19 h i els dies festius i caps de setmana de 10 a 14 h.

Durant les darreres setmanes l’Ajuntament de Terrassa ha dut a terme diferents tasques d’adaptació i adequació dels espais amb l’objectiu de garantir la seguretat del personal i de les persones usuàries de l’Oficina. Amb aquesta mateixa intenció, l’atenció al públic a l’Oficina es farà de forma individualitzada, a través de pantalles protectores i mantenint en tot moment la distància de seguretat.

No caldrà demanar cita prèvia, però per accedir a l’Oficina serà obligatori l’ús de mascareta i es posarà a disposició de les persones usuàries gel hidroalcohòlic a l'entrada de l'edifici. A més, el material informatiu a disposició dels visitants no serà de lliure accés i s’haurà de descarregar a través de la pàgina web de Turisme, mitjançant codis QR o bé demanant-lo al personal al mateix taulell d’informació.

Un cop reoberta l’Oficina de Turisme, l’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Turisme treballa actualment en l’adopció de les mesures necessàries per poder reprendre progressivament l’activitat vinculada a les visites a la Masia Freixa i altres elements patrimonials, així com les rutes guiades emmarcades dins l’oferta turística permanent durant la primera quinzena del mes de juliol.