Així serà l'arribada de la Flama del Canigó a Terrassa

Enguany s'anul·la la Revetlla Popular de Sant Joan

La flama arribarà el 23 de juny com cada any a Terrassa malgrat la situació excepcional.
La flama arribarà el 23 de juny com cada any a Terrassa malgrat la situació excepcional. | Arxiu
LaTorre
18 de juny del 2020
Actualitzat el 22 de juny del 2021 a les 17:08h
La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim d’aquesta muntanya del Pirineu català i centenars de voluntaris i equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint diverses rutes per tal d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan. Un any més, tot i el context excepcional, a Terrassa també arribarà la Flama del Canigó.

Tot i les restriccions  pel coronavirus, la flama arribarà a Terrassa. Serà el dimarts 23 de juny, a dos quarts de sis de la tarda, quan el Club Ciclista de Castellbisbal portarà la flama fins a l'atri de l'Ajuntament, al Raval de Montserrat, on es farà la rebuda institucional i es llegirà el manifest de la Flama del Canigó del 2020. Les persones que ho vulguin també podran aprofitar per anar-hi a buscar la flama del Canigó.

Enguany, a causa de les mesures sanitàries, la Revetlla Popular de Sant Joan no se celebrarà al Pla de la Font de l'Apotecari. D'aquesta manera, se suspèn el tradicional sopar, encesa de la foguera i el ball de Revetlla. Tot i això, els seus organitzadors, La Xemeneia i Omnium Terrassa, animen la ciutadania a "fer-se seves" les places i carrers "amb precaució i amb les persones que estimen".